Bi urre eta bi zilar Euskadiko Neguko Txapelketan

Guztira lau izan dira Euskadiko Neguko Txapelketan eskuraturiko dominak.

Begoña Lazkanok emakumezko K-1 seniorretan garaipena eskuratu zuen nagusitasunez Igandean, Irunen jokaturiko Euskadiko Neguko Txapelketan.

Aiora Irazuk berriz, emakumezko juniorretan ere lehenengo postua eskuratu zuen.

Bien bitartean, bere ahizpak, Eider Irazuk bigarren postua eskuratu zuen emakumezko kadeteetan. Imanol Burguerak zilarra eskuratu zuen gizonezko beteranotan, 50 urtetik beherako mailan. Iñaki Etxeberria berriz, uretara erori zen. Hala ere, berriro piraguan igo eta proba amaitzea lortu zuen.

Uxue Lopez seigarren izan zen emakumezko kadete K-1ean eta Erika Hernandez-ek berriz, ezin izan zuen proba amaitu.

Dos oros y dos platas en el Cto. Euskadi de invierno

En total fueron cuatro las medallas obtenidas en el Cto Euskadi de Invierno.

Begoña Lazkano venció en K1 mujer senior en la prueba que se disputó el domingo en Irun.

Aiora Irazu, hacia lo propio en categoría junior.

Su hermana, Eider Irazu, finalizaba segunda en mujer cadete K-1. Imanol Burguera se hizo con la plata en hombre veterano -50 años e Iñaki Etxeberria se volcaba. Pese a ello, volvió a montar y finalizar la prueba.

Uxue Lopez fue sexta en mujer cadete K-1 y Erika Hernandez no pudo finalizar la prueba.

Eskolarteko jardunaldia Zumaian

Larunbatean Zumaian Gipuzkoako eskolarteko jokoak jokatu ziren.

Shanti Florentino hirugarren izan zen gizonezko infantil B mailan.

Haizea Montero zortzigarren izan zen emakumezko Infantil B mailan.

Ane Diez seigarren izan zen emakumezko alevin A mailan .

Hurrengo jardunaldia Irunen jokatuko da.

Jornada de deporte escolar en Zumaia

El sábado se disputó en Zumaia una nueva jornada de Deporte escolar.

Shati Florentino fue tercero en hombre infantil B.

Haizea Montero fue octava en mujer infantil B.

Ane Diez fue sexta en mujer Alevin A.

La próxima jornada se disputará en Irun.

Zilarra Eiderrentzat, brontze Aiora eta Iñakirentzat

Zumaian jokatu zen Gipuzkoako Txapelketan eta hiru domina izan ziren eskuraturikoak.

Eider Irazu bigarren izan zen emakumezko K-1 kadeteetan, lehenengoarekin batera helmugaratzen eta azken momenturarte sprinta lehiatuz.

Aiora Irazu hirugarren izan zen emakumezko junior K-1ean eta Iñaki Etxeberriak ere brontzea eskuratu zuen gizonezko beterano 50 urtetik azpiko mailan. Imanol Burguerak laugarren postuarekin konformatu beharra izan zuen.

Uxue Lopez zortzigarren izan zen emakumezko K-1 kadete mailan eta Erika Hernandez hamaikagarren izan zen. June Errazquin berriz, uretara irauli zen, baina horrek etzion berriro piraguara igo eta ibilbidea amaitzea ekidi

Kluben sailkapenari dagokionez, laugarren izan ginen.